Ma 2020 július 5. vasárnap, Emese és Sarolta napja van. Holnap Csaba napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Hírek

Mongol-magyar országismereti tábor (2020)
2020. július 1., szerda

A Lakiteleki Népfőiskola, a Kelet- és Közép-Európai Kutatásért és Képzésért Alapítvány és a Magyar Írószövetség pályázatot hirdet mongol-magyar országismereti táborban való részvételre. A pályázati felhívásra azoknak a mongol nyelv és kultúra iránt érdeklődő, 35 év alatti fiataloknak jelentkezését várjuk, akik nyitottak a mongol nyelv és Mongólia kultúrájának megismerésére.

Tovább
Felhívás: Kazah-magyar országismereti tábor (2020)
2020. július 1., szerda

A Lakiteleki Népfőiskola, a Kelet- és Közép-Európai Kutatásért és Képzésért Alapítvány és a Magyar Írószövetség pályázatot hirdet kazah-magyar országismereti táborban való részvételre. A pályázati felhívásra azoknak a kazah nyelv és kultúra iránt érdeklődő, 35 év alatti fiataloknak jelentkezését várjuk, akik nyitottak a kazah nyelv és Kazahsztán kultúrájának megismerésére.

Tovább
Felhívás: Koreai-magyar országismereti tábor (2020)
2020. július 1., szerda

A Lakiteleki Népfőiskola, a Kelet- és Közép-Európai Kutatásért és Képzésért Alapítvány és a Magyar Írószövetség pályázatot hirdet koreai-magyar országismereti táborban való részvételre. A pályázati felhívásra azoknak a koreai nyelv és kultúra iránt érdeklődő, 35 év alatti fiataloknak jelentkezését várjuk, akik nyitottak a koreai nyelv és a Koreai-félsziget történelmének és kultúrájának, valamint 21. századi mindennapjainak megismerésére.

Tovább
Felhívás: Orosz-magyar műfordító tábor (2020)
2020. július 1., szerda

A Lakiteleki Népfőiskola, a Tolsztoj Társaság, a Kelet- és Közép-Európai Kutatásért és Képzésért Alapítvány és a Magyar Írószövetség pályázatot hirdet orosz-magyar műfordítói táborban való részvételre. A pályázati felhívásra azoknak az orosz-magyar műfordítás iránt érdeklődő, 35 év alatti fiataloknak jelentkezését várjuk, akik elhivatottságot éreznek orosz nyelvű szépirodalmi szövegek magyarra fordítása iránt.

Tovább
Felhívás: Németh László műfordító tábor (2020)
2020. július 1., szerda

A Lakiteleki Népfőiskola, a Kelet- és Közép-Európai Kutatásért és Képzésért Alapítvány és a Magyar Írószövetség pályázatot hirdet a Németh László műfordítói táborban való részvételre. A pályázati felhívásra azoknak a 35 év alatti fiataloknak a jelentkezését várjuk, akik elhivatottságot éreznek magukban mai (horvát, román, szerb, szlovák, szlovén, ukrán) és történelmi (lengyel) szomszédaink nyelvén született szépirodalmi szövegek magyarra fordítása iránt.

Tovább
Nyári úszótábor képekben
2020. június 25., csütörtök

Elkezdődött a napközi jellegű nyári úszótábor a Gyarmati Dezső Tanuszodában.

Tovább
Június 20. szombattól a Gyarmati Dezső Tanuszoda és Termálfürdő ismét nyitva tart!
2020. június 19., péntek

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy Gyarmati Dezső Tanuszodánk 2020. június 20-tól ismét az alábbiak szerint NYITVA TART.

Tovább
Az új fürdő és fürdőgyógyászat munkatársakat keres
2020. június 19., péntek

A lakiteleki Népfőiskola Alapítvány munkatársat keres uszodagépész, uszodamester, szaunamester, medenceőr, és pénztáros munkakörbe. A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek, valamint további információk az alábbi felhívásban olvashatók.

Tovább
Rekordmezőnnyel rajtolt a FOB
2020. június 16., kedd

A Footgolf Országos Bajnokság első fordulóját, a Hörmann Footgolf Versenyt a koronavírus járvány miatt tavasz helyett nyár elején, ma lehetett lebonyolítani, ami útjára indította az őszig tartó bajnoki versengést. FIFG 100-as besorolású versenyen még soha ennyien nem indultak idehaza.

Tovább
Kinek legszebb a kézírása? – eredmény
2020. június 12., péntek

Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a Népfőiskola Alapítvány kuratóriumának elnöke 2020. február végén „Kinek legszebb a kézírása?” címmel hirdetett pályázatot általános iskolás gyermekek részére. Anyák napjához kapcsolódóan különböző műveket kellett lemásolniuk a pályázaton részt vevő gyermekeknek.

Tovább
Lezsák Sándor: „Nem hallgattuk a híreket, hanem a házunk kertjében történt a HÍR”
2020. június 12., péntek

Akik figyelték az elmúlt több mint 30 esztendő közéleti eseményeit Magyarországon, azok számára bizonyára kikerülhetetlen volt Lezsák Sándor neve és szerepe, különösen a rendszerváltoztató folyamat szellemi és gyakorlati megalapozásában. A civilben József Attila-díjas költő és tanár az azóta eltelt három évtized parlamenti munkájából is kivette a részét, ám ezalatt sosem a reflektorfényt kereste. Mindig nemes célok mozgatták: akkor is, amikor 1987-ben a háza kertjében megalakult a rendszerváltás utáni első szabadon választott országgyűlés legerősebb kormánypártja, a Magyar Demokrata Fórum. A Parlament jelenlegi alelnökét főként erről az időszakról kérdeztük.

Tovább
Kopjafát állítottunk Trianon 100. évfordulójára emlékezve
2020. június 12., péntek

​Trianon 100. évfordulója alkalmából június 4-én, csütörtökön 16 óra 32 perckor, a harangozást követően került sor az Ifjú Konzervatívok a Nemzetért (IKoN) kopjafa avatójára a lakiteleki Népfőiskolán.

Tovább
Trianon 100 – Teleki emlékest
2020. június 12., péntek

Trianon 100. évfordulója több szempontból is különleges. Talán az elmúlt száz év keservei és élményei segítenek abban, hogy mostanra meghaladjuk, feldolgozzuk a kíméletlen békediktátumot és építkezzünk az elkövetkezendő évszázadokban. Talán mostanra megértjük, megérezzük az összetartozás tudata erősebb, mint a politikai kivégzésé.

Tovább
További híreink »

Szállodai szolgáltatások árai

E-mail Nyomtatás PDF

A legmodernebb igények szerint újjáépített szállodánk a Hotel Club Tisza, mely gyönyörűen parkosított környezetben, klímatizált, 2-4 ágyas szobákkal, szolíd árakkal, TV-vel, ingyenes wifivel és parkolással, valamint a Tisza Vendéglőben elfogyasztható finom magyaros ételekkel várja a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. Amennyiben aktívan töltené szabad idejét, nálunk uszoda és termálfürdő, kispályás focipálya, minigolf, asztalitenisz, billiárd és csocsó áll rendelkezésre. Itt mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb kikapcsolódási formát! Kincsem Fogadónkban 20 db kétágyas és 13 db háromágyas klimatizált, TV-vel, zuhanyzóval felszerelt szoba található.

Tiszavirág Vendégházunk akadálymentes épületben, háromágyas, tetőtéri, klímaberendezéssel, zuhanyzóval felszerelt szobákat kínál azoknak, akik kisebb-nagyobb létszámú csoporttal, családdal, vagy baráti társasággal, munkahelyi vagy iskolai közösséggel szeretnének megszállni, vagy egy általunk meghirdetett programon részt venni.

Várjuk Önöket Szeretettel!


A táblázat ide kattintva letölthető!
Vissza 

Állásajánlatok


Aktuális állásajánlatok

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2020. Július >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Támogatás


A XIX. Lakiteleki Filmszemle zsűri tagok tiszteletdíjának támogatása szakmai program megvalósítását a 2019. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink