Ma 2020 január 26. vasárnap, Vanda és Paula napja van. Holnap Angelika napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Hírek

Húsvéti felüdülés a Hungarikum Ligetben
2020. január 24., péntek

A húsvét a tavasz, a megújulás ünnepe. A természet felébred téli álmából, életre kel a körülöttünk lévő világ. Töltse nálunk családjával a húsvét ünnepét és töltődjenek fel, fedezzék fel együtt a Hungarikum Liget tavaszi szépségét!

Tovább
Sok ponton erősíti majd egymást a kecskeméti egyetem és a lakiteleki népfőiskola
2020. január 24., péntek

Szorosabbra fűzte kapcsolatát a kecskeméti Neumann János Egyetem és a lakiteleki Népfőiskola. Az együttműködési megállapodás egyik kiemelt célja a térség, a megye értelmiségének megtartása, képzése, és az ezekhez kapcsolódó képzési programok kialakítása.

Tovább
Hungarikumok Klubja a Parlamentben
2020. január 23., csütörtök

A globalizáció veszélyezteti a nemzeti értékeket, kultúrákat, ezért fontos megőrizni a helyi és nemzeti kincseket - hangsúlyozta Nagy István agrárminiszter, a Hungarikum Bizottság elnöke szerdán a Hungarikumok Klubja rendezvényén a Parlamentben.

Tovább
Takarító munkatársat keresünk
2020. január 22., szerda

A lakiteleki Népfőiskola Alapítvány munkatársat keres takarító munkakörbe. A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek, valamint további információk az alábbi felhívásban olvashatók.

Tovább
Konyhai kisegítő munkatársat keresünk
2020. január 22., szerda

A lakiteleki Népfőiskola Alapítvány munkatársat keres konyhai kisegítő munkakörbe. A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek, valamint további információk az alábbi felhívásban olvashatók.

Tovább
Szakács munkatársat keresünk
2020. január 22., szerda

A lakiteleki Népfőiskola Alapítvány munkatársat keres szakács munkakörbe. A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek, valamint további információk az alábbi felhívásban olvashatók.

Tovább
Lovász munkatársat keresünk
2020. január 22., szerda

A lakiteleki Népfőiskola Alapítvány munkatársat keres lovász munkakörbe. A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek, valamint további információk az alábbi felhívásban olvashatók.

Tovább
Árpád-kori Szentek és Boldogok csapatverseny felhívása
2020. január 10., péntek

A Keresztény Élet Szerkesztősége, a Lakiteleki Népfőiskola Alapítvány és a Lakiteleki Eötvös Iskola ÁRPÁD-KORI SZENTEK ÉS BOLDOGOK címmel csapatversenyt hirdet anyaországi és határainkon túl élő (erdélyi, felvidéki, kárpátaljai, délvidéki) általános iskolás (10-15 éves) és középiskolás korú (14-19 éves) fiatalok részére.

Tovább
Hungarikum Liget épül a Népfőiskolán
2020. január 9., csütörtök

Huszonöt hektáros területen épül a Hungarikum Liget Lakiteleken, a Népfőiskolán. Harmincmilliárd forintos kiemelt állami beruházás során valósul meg a magyar értékek kikötője, ahol minden mindennel összefügg.

Tovább
Jótékonysági vadászatot rendeztek három helyszínen
2019. december 28., szombat

Kürtszóval kezdődött, és azzal is fejeződött be az a jótékonysági vadászat, melyet az ország összes megyéjében pénteken rendeztek. Bács-Kiskun megyében a Lakitelek Népfőiskolán volt a megnyitó és a teríték is.

Tovább
Azért dolgozik, hogy visszaadja a magyarság önbecsülését
2019. december 24., kedd

Ünnepi beszélgetés Lezsák Sándorral az Országgyűlés alelnökével.

Tovább
„Mi vagyunk a kocsikerekek” – interjú Lezsák Sándorral
2019. december 19., csütörtök

A rendszerváltás egyik meghatározó szereplőjeként a mai napig aktívan politizál Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke. A nemrég magas állami kitüntetésben részesült József Attila-díjas magyar költő a közelmúltban a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen tartott előadást az MDF megalakulásáról. Ennek apropóján kérdezték a rendszerváltásról, a lakiteleki népfőiskolai mozgalomról, a hungarikumok jelentőségéről és az NKE jövőjéről.

Tovább
Karácsonyi vendéglátás a Hungarikum Ligetben
2019. december 19., csütörtök

Szeretnénk felhívni Kedves Vendégeink figyelmét, hogy a karácsonyi ünnepek ideje alatt is szeretettel várjuk Önöket a Hungarikum Ligetben. Az alábbiakban bemutatjuk Önöknek az ünnepi csomagajánlatunkat.

Tovább
További híreink »

Állásajánlatok


Aktuális állásajánlatok

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2020. Január >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Támogatás


A XIX. Lakiteleki Filmszemle zsűri tagok tiszteletdíjának támogatása szakmai program megvalósítását a 2019. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink