Ma 2020 február 24. hétfő, Mátyás napja van. Holnap Géza napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Hírek

„Alkoss velünk!” kézműves hét Lakiteleken

E-mail Nyomtatás PDF

2019. augusztus 5-9. között kézműves foglalkozásokat tart a Lakiteleki Nagycsaládosok Egyesülete a művelődési házban, melynek időpontja: hétfő-csütörtök 9-12 óra között és pénteken 8-11 óra között. Lesz gyöngyfűzés, papír kosárfonás, agyagozás, laminálás, dekopázsolás. Támogató: Népfőiskola Alapítvány.

Tovább
 

Fúvós koncert a Lakitelek Népfőiskolán

E-mail Nyomtatás PDF

Az öt éve Lakiteleken alakult Nemzeti Ifjúsági Fúvószenekar minden évben a tábor zárásakor megörvendezteti a zeneszerető közönséget páratlan játékával. Ebben az évben a zenekar meghívására vendégként lépett fel a Lakiteleki Önkéntes Tűzoltó Egyesület zenekara a Lakitelek Népfőiskolán 2019. augusztus 1-jén, csütörtök este rendezett koncerten.

Tovább
 

Meghívó a Nemzeti Ifjúsági Fúvószenekar koncertjére

E-mail Nyomtatás PDF

Sok szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a Nemzeti Ifjúsági Fúvószenekar koncertjére, mely 2019. augusztus 1-jén, csütörtökön 18 órakor kerül megrendezésre a Lakitelek Népfőiskola Lakodalmas Házában. A koncert előtt vendégként fellép a Lakiteleki Tűzoltózenekar.

Tovább
 

Elkezdődött a Nemzeti Ifjúsági Fúvószenekar tábora

E-mail Nyomtatás PDF

Öt éve Lakiteleken alakult meg a Nemzeti Ifjúsági Fúvószenekar, melynek idei nyári tábora elkezdődött a Lakitelek Népfőiskolán. A tábor végén nagykoncertet fognak adni a zenekar tagjai a Népfőiskolán.

Tovább
 

Szeredi Pál (szerk.): A cselekvés fél éve

E-mail Nyomtatás PDF

A politikai közélet kapuit nyitotta meg - többek között - a Magyar Demokrata Fórum 1988. szeptember 3-i lakiteleki találkozója a változást, reformokat igénylő személyek, politikai csoportok előtt. Lakiteleken szinte mindenki ott volt, akik majd hetek-hónapok múlva politikai pártok szervezőiként, szakértőként jelentkeztek a közélet színpadán.

Tovább
 

Felhívás: Most mutasd meg! - helyi érték mobilon -

E-mail Nyomtatás PDF

A Lakiteleki Népfőiskola meghirdeti „Most mutasd meg!” című pályázatát, amelynek célja, hogy új lehetőséget biztosítson a Kárpát-medencében élő 18 év alatti, a filmezés műfaja iránt érdeklődő fiataloknak a környezetükben lévő helyi érték bemutatására egy általuk mobiltelefonon készített rövidfilm segítségével.

Tovább
 

Felhívás: Karikatúra pályázat 2019

E-mail Nyomtatás PDF

A Lakitelek Népfőiskola 2019-ben Karikatúra pályázatot hirdet, amelynek célja, hogy új teret és lehetőséget biztosítson a Kárpát-medencében élő 14 és 35 év közötti fiatal művészeknek, rajzolóknak a nagyközönség előtti megjelenésre, szakmai találkozóra, kiállításra.

Tovább
 

Pintér Sándor: Nem kell félni Magyarországon

E-mail Nyomtatás PDF

Mitől nyugodt a nyugodt erő? címmel tartott előadást Pintér Sándor belügyminiszter a Lakitelek Népfőiskolán megrendezett Európa Szabadegyetemen tegnap. A miniszterelnök-helyettessel Lezsák Sándor házigazda, az Országgyűlés alelnöke beszélgetett.

Tovább
 

Néptánctábor a lakiteleki Népfőiskolán

E-mail Nyomtatás PDF

Huszonharmadik alkalommal rendezte meg a néptáncosok szakmai alkotótáborát a Kösöntyű Néptánccsoport és a Kecskeméti Kurázsi Táncműhely az elmúlt héten a Lakitelek Népfőiskolán.

Tovább
 

A vidék biztonságáért együttműködik az agrártárca az Országos Polgárőr Szövetséggel

E-mail Nyomtatás PDF

A tanya- és a zárkerti programok, a többmilliárdos mezőgazdasági beruházások révén fejlődik, vagyonában is egyre gyarapodik a magyar vidék, melynek védelme valamennyiünk számára fontos. Különösen a tanyás térségek, mezőgazdasági külterületek személy- és vagyonvédelmében jelentős segítséget nyújtanak a polgárőrök, akiknek áldoztatos munkáját nem tudjuk eléggé megköszönni – fogalmazott Feldman Zsolt szombaton, a VIII. Országos Lovas Polgárőr Szemlén.

Tovább
 


9. oldal / 193

Állásajánlatok


Aktuális állásajánlatok

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2020. Február >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
242526272829 

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Támogatás


A XIX. Lakiteleki Filmszemle zsűri tagok tiszteletdíjának támogatása szakmai program megvalósítását a 2019. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink