Ma 2020 február 24. hétfő, Mátyás napja van. Holnap Géza napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Hírek

Elhunyt Kecskési Tollas Tibor özvegye, dr. Kecskési Mária

E-mail Nyomtatás PDF

A nemzeti emigráció tudós nagyasszonyát gyászoljuk: hétfőn reggel müncheni otthonában, családja körében elhunyt Kecskési Tollas Tibor özvegye, Dr. Kecskési Mária.

Tovább
 

Meghívó Horváth Renáta: Mobil gondolatok című fotókiállításának megnyitójára

E-mail Nyomtatás PDF

Az Ifjú Konzervatívok a Nemzetért Egyesület Fiatal Tehetségek Programjának keretén belül szeretettel meghívjuk Horváth Renáta: Mobil gondolatok című fotókiállításának megnyitójára. Helyszín: Lakitelek, Mákvirág Galéria, időpont: 2019. szeptember 19. (csütörtök) 16 óra. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Tovább
 

Kölcsey Kör: Mikor lesz békesség az Úzvölgyében?

E-mail Nyomtatás PDF

Tisztelettel meghívjuk Önt, családtagjait és ismerőseit a Nemzeti Fórum Kölcsey Köre konferencia-sorozata 59. rendezvényére „Mikor lesz békesség az Úzvölgyében?” címmel 2019. szeptember 18-án, szerdán 18.00 órakor a Polgárok Házába. (Bp., VIII. ker. Visi Imre u. 6.)

Tovább
 

14. alkalommal rendezték meg a Tevékeny Élet Fesztivált

E-mail Nyomtatás PDF

Az idén XVI. alkalommal került megrendezésre a „Tevékeny Élet” Fesztivál. A rendezvény fővédnöke, támogatója Lezsák Sándor az Országgyűlés alelnöke, aki rendszeresen helyet biztosít Lakiteleken, a gyönyörű környezetben lévő és megújuló Népfőiskola Kölcsey Házában. Évről-évre támogatja a fellépőket könyvekkel, ajándékokkal.

Tovább
 

Meghívó a Lovarda ünnepélyes megnyitójára

E-mail Nyomtatás PDF

Tisztelettel meghívjuk Önt és kedves Családját a Hungarikum Ligetben, lánykori nevén: a Népfőiskolán felépült Lovarda ünnepélyes megnyitójára.

Tovább
 

Meghívó Borbándi Gyula emlékére rendezendő konferenciára

E-mail Nyomtatás PDF

A Barangoló Kiadó, a Népfőiskola Alapítvány és a Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum tisztelettel meghívja Önt Borbándi Gyula irodalomtörténész, szerkesztő születésének 100. évfordulója alkalmából megrendezésre kerülő konferenciára.

Tovább
 

Lezsák Sándor és Bíró Zoltán volt a vendége az M5 Ez itt a kérdés című műsorának

E-mail Nyomtatás PDF

Az M5 Ez itt a kérdés című kulturális, közéleti és történelmi kérdésekkel foglalkozó műsorának vendége volt Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés alelnöke, valamint Bíró Zoltán a Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum főigazgatója.

Tovább
 

Nem adta, most kapta a kitüntetést Závogyán Magdolna

E-mail Nyomtatás PDF

A köztársasági elnök a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével tüntette ki a kondorosi Závogyán Magdolnát, a Nemzeti Művelődési Intézet ügyvezetőjét, az Emberi Erőforrások Minisztériuma korábbi kulturális helyettes államtitkárát. Mégpedig a közművelődésben végzett közösségépítő és kulturális szervezőtevékenységéért, a Kulturális Közfoglalkoztatási Program megvalósításáért, a kulturális alapellátás rendszerének kialakításáért. Hírportálunknál Závogyán Magdolna a hét embere.

Tovább
 

Lezsák Sándor: nem mi tartjuk meg az értékeket, az értékek tartanak meg bennünket

E-mail Nyomtatás PDF

A Nemzeti Művelődési Intézet Nonprofit Közhasznú Kft., a lakiteleki Népfőiskola Alapítvány, a Hungarikum Bizottság a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségével közösen rendezi meg az értékfeltárás eredményeit összegző szakmai konferenciával kibővítve, új célcsoportok bevonásának érdekében szeptember 7-én a Magyar Értékek Napját Budapesten, a Szent István Bazilikában, valamint a Pesti Vigadóban.

Fotók: Bágya Rita

Tovább
 

Megrendezték a 3. Média Footgolf Kupát Lakiteleken

E-mail Nyomtatás PDF

A Magyar Hírlap csapata is részt vett a III. Média Footgolf Kupán a lakiteleki Népfőiskola Alapítvány területén kialakított Nimród Footgolf Parkban, amely egyébként Európa első, kimondottan footgolfra tervezett és épített pályája.

Tovább
 


7. oldal / 193

Állásajánlatok


Aktuális állásajánlatok

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2020. Február >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
242526272829 

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Támogatás


A XIX. Lakiteleki Filmszemle zsűri tagok tiszteletdíjának támogatása szakmai program megvalósítását a 2019. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink