Ma 2020 július 5. vasárnap, Emese és Sarolta napja van. Holnap Csaba napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Hírek

"Régi harcok, új küzdelmek"

E-mail Nyomtatás PDF

Tisztelettel meghívjuk Önt, családtagjait és ismerőseit a Nemzeti Fórum Kölcsey Köre konferencia-sorozata 61. rendezvényére.

Tovább
 

A határvédelem továbbra is kiemelt szempontja a polgárőr szövetség lovas tagozatának

E-mail Nyomtatás PDF

A polgárőr szövetség lovas tagozatának továbbra is kiemelt szempontja, hogy tagjai az illegális migráció kezelésében aktívan részt vegyenek – jelentette ki az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) elnöke a szervezet lovas és kutyás tagozatának szombati lakiteleki évadnyitó elnökségi ülésén.

Tovább
 

Rangos díjat kapott Kassai Lajos

E-mail Nyomtatás PDF

A kaposmérői lovasíjászt az etno-sportok világfórumán tüntették ki.

Tovább
 

Emlékeim Béres József gyógyító cseppjeiért vívott küzdelméről és szolidaritásunkról*

E-mail Nyomtatás PDF

Bakos István a Népfőiskola Alapítvány kurátora az alábbi gondolatait osztotta meg a hallgatósággal Dr. Béres József Széchenyi-díjas kutató szoboravató ünnepségén a Lakiteleki Népfőiskolán.

Tovább
 

Csatári Bálint Kollégium indul a Lakiteleki Népfőiskolán

E-mail Nyomtatás PDF

A Lakiteleki Népfőiskola és az Ifjú Konzervatívok a Nemzetért Egyesület (IKoN) szervezésében, a Miniszterelnökség és a Magyar Nemzeti Bank támogatásával „Csatári Bálint Kollégium” indul, amely a Kiskunság tanyáinak, tanyán élő emberek lehetőségeit, kulturális és szellemi állapotának felmérését tűzi ki céljául.

Tovább
 

A Béres Csepp feltalálójának mellszobrát avatták fel a Népfőiskolán

E-mail Nyomtatás PDF

Az idén száz éve született Béres József Széchenyi-díjas kutató, a hungarikummá minősített Béres Csepp feltalálójának mellszobrát avatták fel szombaton, a Lakitelek Népfőiskolán kialakított Nemzeti Panteonban.

Tovább
 

Húsvéti felüdülés a Hungarikum Ligetben

E-mail Nyomtatás PDF

A húsvét a tavasz, a megújulás ünnepe. A természet felébred téli álmából, életre kel a körülöttünk lévő világ. Töltse nálunk családjával a húsvét ünnepét és töltődjenek fel, fedezzék fel együtt a Hungarikum Liget tavaszi szépségét!

Tovább
 

Harmadik forduló: Árpád-kori Szentek és Boldogok csapatverseny

E-mail Nyomtatás PDF

A Keresztény Élet Szerkesztősége, a Lakiteleki Népfőiskola Alapítvány és a Lakiteleki Eötvös Iskola ÁRPÁD-KORI SZENTEK ÉS BOLDOGOK címmel csapatversenyt hirdet anyaországi és határainkon túl élő (erdélyi, felvidéki, kárpátaljai, délvidéki) általános iskolás (10-15 éves) és középiskolás korú (14-19 éves) fiatalok részére.

Tovább
 

Nyári úszótáborok a Népfőiskolán

E-mail Nyomtatás PDF

Szeretettel hívjuk és várjuk nyári, napközi jellegű úszótáborunkba az úszni tudó és még úszni nem tudó gyermekeket. A gyerekek délelőtt és délután tudásszintjüknek megfelelően vesznek részt az úszásoktatáson. Az oktatást kézműves-, és játékos foglalkozások, valamint sportversenyek teszik élménygazdaggá. Jelentkezni 5 éves kortól lehet!

Tovább
 

NOE évindító hétvége a Népfőiskolán

E-mail Nyomtatás PDF

2020. január 24. és 26. között került sor a Nagycsaládosok Országos Egyesületének évindító összejövetelére a lakiteleki Népfősikolán.

Tovább
 


6. oldal / 199

Állásajánlatok


Aktuális állásajánlatok

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2020. Július >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Támogatás


A XIX. Lakiteleki Filmszemle zsűri tagok tiszteletdíjának támogatása szakmai program megvalósítását a 2019. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink