Ma 2018 május 26. szombat, Fülöp és Evelin napja van. Holnap Hella napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Hírek

Szikszai László kismatematikus és kisnyelvész versenyt rendeztek a Népfőiskolán

E-mail Nyomtatás PDF

25 település kisiskolásai gyűltek össze március 06–07-én, a hagyományosan megrendezésre kerülő kismatematikusok és kisnyelvészek versenyének döntőjére Lakiteleken, a Népfőiskolán.

Tovább
 

Első alkalommal lesz Húsvéti Locsolóbál a Népfőiskolán

E-mail Nyomtatás PDF

2018. április elsején, vasárnap rendezi meg a Lakiteleki Népfőiskola I. Locsolóbálját a Lakodalmas Házban. 4 fogásos svédasztalos vacsorával, büfével, élőzenés mulatsággal várjuk kedves vendégeinket. Zene: Belicza András és barátai.

Tovább
 

Pályázati felhívás a Bethlen Gábor Kutatói Ösztöndíjra

E-mail Nyomtatás PDF

A Bethlen Gábor Alapítvány, valamint a Lakiteleki Népfőiskola pályázatot hirdet a Bethlen Gábor Kutatói Ösztöndíjra. Ezt az ösztöndíjat olyan fiatal Kárpát-medencei magyar főiskolai, egyetemi hallgatók számára hirdetjük meg, akik a bölcsészet-, vagy egyéb társadalomtudomány valamely szakágával, vagy művészettörténettel foglalkoznak.

Tovább
 

Megállapodás a nemzeti újjáépítésért megkötött szövetségi szerződés megújításáról

E-mail Nyomtatás PDF

2018. február 26-án újította meg a 2010-ben kötött szövetségi szerződését a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség társszervezeteivel: a KDNP, a Fidelitas, a KPE, az MKDSZ, a Lungo Drom, a MAGOSZ, a Vállalkozók Pártja és a Nemzeti Fórum megerősítette a közöttük fennálló együttműködést.

Tovább
 

Kölcsey Kör: Egymillió

E-mail Nyomtatás PDF

Tisztelettel meghívjuk Önt, családtagjait és ismerőseit a Nemzeti Fórum Kölcsey Köre konferencia-sorozata 51. rendezvényére, Semjén Zsolt: Egymillió című kötetének bemutatójára. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettessel, a KDNP elnökével beszélget Lezsák Sándor az Országgyűlés alelnöke, a Nemzeti Fórum elnöke.

Tovább
 

Romantikus tanyavilág fotókon

E-mail Nyomtatás PDF

A nyüzsgő nagyvárosi élettől távoli tanyavilágról nyílt fotókiállítás az Újbuda Galériában. A képeket március 20-ig, hivatali időben lehet megtekinteni.

Tovább
 

Dr. Fejér László ajánlása a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjra

E-mail Nyomtatás PDF

80 éves a Nobel-díj. Az évforduló alkalmából a Goodwill Pharma az Egészségért Alapítvány létre hozta a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat, amire dr. Fejér Lászlót is jelölték.

Tovább
 

Meghívó lakiteleki református gyülekezettörténeti kötet bemutatójára

E-mail Nyomtatás PDF

2018. február 22-én, csütörtökön 18 órakor kerül sor a Lakitelek-Nyárlőrinc Református Társegyházközség gyülekezettörténeti könyvbemutatójára a lakiteleki református templomban. Köszöntőt mond Hörcsök Imre egyházmegyei főgondnok, valamint Lezsák Sándor országgyűlési képviselő.

Tovább
 

Szülők Akadémiája - „Minden gyermek tehetséges valamiben”

E-mail Nyomtatás PDF

A Szülők Akadémiája programsorozat 2018. évi első összejövetelén Lezsák Sándor, a Népfőiskola Alapítvány kuratóriumának elnöke 30 év pedagógiai tapasztalataiból merítve osztott meg olyan múltbéli élethelyzeteket, pedagógiai módszereket, amelyekre a megoldások, a válaszok ma is segítségül szolgálnak a gyermekeknek, a pedagógusoknak és a szülőknek egyaránt.

Tovább
 

2018-ban is nyári napközis jellegű úszótábor a Népfőiskolán

E-mail Nyomtatás PDF

Szeretettel hívjuk és várjuk nyári, napközi jellegű úszótáborunkba az úszni tudó és még úszni nem tudó gyermekeket. A gyerekek délelőtt és délután tudásszintjüknek megfelelően vesznek részt az úszásoktatáson. Az oktatást kézműves-, és játékos foglalkozások, valamint sportversenyek teszik élménygazdaggá. Jelentkezni 5 éves kortól lehet!

Tovább
 


6. oldal / 168

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2018. Május >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink