Ma 2020 február 24. hétfő, Mátyás napja van. Holnap Géza napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Hírek

Petőfi-díjat kapott Lezsák Sándor és Szájer József

E-mail Nyomtatás PDF

2019. december 2-án adták át az idei Petőfi-díjat Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke és Szájer József európai parlamenti képviselő részére Budapesten a Terror házában.

Tovább
 

XI. FiPoliT - pályázati felhívás

E-mail Nyomtatás PDF

Az Ifjú Konzervatívok a Nemzetért Egyesület, valamint a lakiteleki Népfőiskola közös szervezésében kerül megrendezésre 2020. március 27-29-én a XI. Fiatal Politológusok Találkozója. A konferencián a harminc évvel ezelőtt, 1990 tavaszán megtartott első szabad választásokra emlékezünk.

Tovább
 

Egy hazug korszak felszámolói voltak a valóság jegyesei

E-mail Nyomtatás PDF

Ötven éve jelent meg a Kilencek antológiája, az Elérhetetlen föld: az évfordulót ünnepelték a Polgárok Házában a hétvégén, ma pedig az Eötvös Collegiumban emlékművet avatnak.

Tovább
 

Rongyos Gárda Emlékülést tartottak a lakiteleki Népfőiskolán

E-mail Nyomtatás PDF

2019 februárjában az Antológia Kiadó és Nyomda, valamint a Lakiteleki Népfőiskola pályázatot hirdetett a Rongyos Gárda létrejöttének 100. évfordulóján.

Tovább
 

A „Most mutasd meg!” – helyi értékek mobilon – pályázat eredménye

E-mail Nyomtatás PDF

A Lakiteleki Népfőiskola „Most mutasd meg!” – helyi értékek mobilon – címmel pályázatot hirdetett a Kárpát-medencében élő 18 év alatti, a filmezés műfaja iránt érdeklődő fiataloknak, a környezetükben lévő helyi érték bemutatására, egy általuk mobiltelefonon készített rövidfilm segítségével..

Tovább
 

Sára Sándorra emlékeztek Budapesten

E-mail Nyomtatás PDF

Sára Sándor a Duna Televízió egykori elnökeként is meghatározó egyénisége volt a rendszerváltást követő időszaknak - jelentette ki Lezsák Sándor Budapesten, a Nemzeti Fórum Kölcsey Körében, ahol a filmrendező-operatőrre emlékeztek.

Tovább
 

Tizenkettedik alkalommal rendezték meg a Tőserdő Kupát a Lakitelek Népfőiskolán

E-mail Nyomtatás PDF

Rekordszámú versenyző részvételével rendezték meg a 12. Tőserdő Kupát a Lakitelek Népfőiskolán a napokban.

Tovább
 

A jóisten kegyeltje, akit a ló egy életre megbabonázott

E-mail Nyomtatás PDF

Több mint hat évtizede szolgálja eredményesen a magyar sportot Dallos Gyula, aki sikeres díjlovagló-karrierjét követően, edzői pályája és egyetemi oktatói munkája mellett az Agrárminisztérium miniszteri biztosaként is a hazai lovaskultúra megújításáért dolgozik. Az örökös magyar bajnok, mesteredző életútmodelljét bátran ajánlja mindenkinek.

Tovább
 

Meghívó Koren Kinga kiállításának megnyitójára

E-mail Nyomtatás PDF

Tisztelettel meghívjuk Önt, családtagjait és ismerőseit Koren Kinga tervezőgrafikus kiállításának megnyitójára, mely 2019. november 22-én, pénteken 18 órakor lesz a Lakitelek Népfőiskola Gálfalvi Termében. A tárlatot megnyitja Orosz István Kossuth-díjas grafikusművész, a Nemzet Művésze.

Tovább
 

Magyar Rendvédelmi Kar közgyűlése a Népfőiskolán

E-mail Nyomtatás PDF

A Magyar Rendvédelmi Kar a közgyűlés tagjai részére 2019. november 14-én továbbképzést tartott Lakitelek Népfőiskolán.

Tovább
 


3. oldal / 193

Állásajánlatok


Aktuális állásajánlatok

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2020. Február >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
242526272829 

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Támogatás


A XIX. Lakiteleki Filmszemle zsűri tagok tiszteletdíjának támogatása szakmai program megvalósítását a 2019. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink