Ma 2018 október 22. hétfő, Előd napja van. Holnap Gyöngyi napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Hírek

Vakáció a nagycsaládosoknak

E-mail Nyomtatás PDF

A lakiteleki Népfőiskola kedvezményes nyári vakációt szervez nagycsaládosok részére 2011. július 17-24-ig. A kedvezményre jogosultak költségeit (napi 3x-i étkezés, szállás, délelőtti programok) támogatóink segítségével fedezzük. Kedvezményre jogosultak mindazok, akik a helybéli lelkész vagy plébános támogató nyilatkozatát csatolják pályázatukhoz.

Tovább
 

Képgaléria frissítés

E-mail Nyomtatás PDF

Képtárunk új galériával frissült:

Arab diplomaták találkozója Lakiteleken

Ide kattintva megtekinthetik a képeket

 

Több mint négy évtized kulturális kapocsként

E-mail Nyomtatás PDF

Az arab diplomaták lakiteleki találkozójának ötlete Bahget Iskandertől származik. Iskander Szíriában született 1943-ban, 1967 óta él Magyarországon. 1968 óta foglalkozik fényképezéssel, egyéni tárlatokon több mint 250 alkalommal állította ki képeit.

Tovább
 

Forrásfakasztás

E-mail Nyomtatás PDF

Az arab diplomaták találkozójának kiemelkedő eseménye volt a szentkirályi látogatás, a Lakitelektől néhány kilométerre található falu ásványvízüzemének megtekintése. „A Szentkirályi ásványvíz hazánk nagyköveteként terjeszti az ország hírnevét szerte a világon.

Tovább
 

A tanintézmény, ahol a célok társadalmi igénnyel találkoznak

E-mail Nyomtatás PDF

A Lakitelek Alapítványt és a Lakiteleki Népfőiskolát Lezsák Sándor és felesége alapította, tervezte és álmodta meg a kilencvenes évek elején. Mozgósították a Nyugat-Európában és a tengerentúlon élő magyarokat, hazai és helyi támogatókat szerveztek

Tovább
 

Régiók egymásra találását segíti a népi diplomácia

E-mail Nyomtatás PDF

Belső-Ázsia és a Baltikum Magyarországra akkreditált diplomatáit látja vendégül a közeljövőben a Lakiteleki Népfőiskola. A népi diplomácia gyakorlatba ültetésének első állomásaként arab diplomaták találkoztak hazai üzletemberekkel.

Tovább
 

Arab-magyar piknik a népi diplomáciáért

E-mail Nyomtatás PDF

Különleges esemény tarkította június 8-án a Lakiteleki Népfőiskola programját: az arab diplomaták találkozóját rendezték meg, Lezsák Sándor vezetésével. „Aggodalommal töltenek el minket az arab világ eseményei, de reméljük, hogy azok rövidesen józan mederbe terelődnek” – hangsúlyozta Lezsák a rendezvény kezdetén.

Tovább
 

A Nyeregszemle helyszínével ismerkedett Lezsák Sándor Ópusztaszeren

E-mail Nyomtatás PDF

A napokban ellátogatott az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkba Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, ahol Tokovics Tamás igazgató, és a Nyeregszemle főszervezője, Solymosi Bertold fogadták.

Tovább
 

Arab diplomaták találkozója Kecskeméten

E-mail Nyomtatás PDF

Kecskemét - Az arab diplomaták rendkívüli találkozója az 1967 óta Magyarországon élő szír származású fotóművész, Bahget Iskander kezdeményezésére jött létre, akit Lezsák Sándor az "arab világ rendkívüli és meghatalmazott magyarországi nagykövetének" nevezett.

Tovább
 

Egyre fontosabb a 'népi diplomácia'

E-mail Nyomtatás PDF

Egyedi esemény tarkította szerdán a Lakiteleki Népfőiskola programját: az arab diplomaták találkozóját rendezték meg, Lezsák Sándor vezetésével. A megbeszélésen a résztvevők ízelítőt kaphattak a Duna–Tisza közének értékeiből és befektetési lehetőségeiből.

Tovább
 


162. oldal / 175

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2018. Október >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink