Ma 2020 augusztus 7. péntek, Ibolya napja van. Holnap László napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Kinek legszebb a kézírása? – eredmény
E-mail Nyomtatás PDF

Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a Népfőiskola Alapítvány kuratóriumának elnöke 2020. február végén „Kinek legszebb a kézírása?” címmel hirdetett pályázatot általános iskolás gyermekek részére. Anyák napjához kapcsolódóan különböző műveket kellett lemásolniuk a pályázaton részt vevő gyermekeknek.Az 1-2. osztályosok Ágh István: Édesanyám, virágosat álmodtam c. versét, a 3-4. osztályosok Petőfi Sándor: Füstbe ment terv c. versét, az 5-6. osztályos tanulók József Attila: Mama c. versét, a 7-8. osztályos tanulók Csoóri Sándor: Anyám fekete rózsa c. versét másolhatták le.

A koronavírus járványra tekintettel ebben az esztendőben lehetőség volt elektronikus úton is benyújtani a lemásolt műveket.

A Népfőiskola Alapítvány által felkért pedagógusok – általános iskolai tanító, magyar szakos tanár – bírálták a beérkezett kézírásokat. A 271 mű valamennyi készítője jutalomban részesül győztes, különdíjas és díjnyertes kategóriában.

A díjazottak listája megtekinthető Lezsák Sándor és a Lakitelek Népfőiskola honlapján ide kattintva.


Kövesse Lezsák Sándor tevékenységét facebook oldalán is!


Vissza


 

Állásajánlatok


Aktuális állásajánlatok

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2020. Augusztus >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Támogatás


A XIX. Lakiteleki Filmszemle zsűri tagok tiszteletdíjának támogatása szakmai program megvalósítását a 2019. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink