Ma 2020 június 1. hétfő, Tünde napja van. Holnap Kármen és Anita napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Nyári Úszótábor a Népfőiskolán
E-mail Nyomtatás PDF

A jelenlegi járványügyi szabályozásoknak megfelelően a lakiteleki Népfőiskola Gyarmati Dezső Tanuszoda és termálfürdő még nem fogadhat vendégeket, azonban felkészülten várjuk a szabályok enyhítését, mindent megteszünk annak érdekében, hogy amint a hatóságok és a jogszabályok engedik mi is kinyithassunk.Természetesen meg szeretnénk tartani a nyári, napközis jellegű úszótáborainkat is, az előírt egészségügyi rendelkezések figyelembevételével. A június végi első (június 22–26.) és második (június 29. – július 3.) turnus indulásával kapcsolatban június 15-ig kérjük a kedves szülők türelmét, az akkori szabályozásoknak megfelelően tudunk majd döntést hozni a táborok megtartásáról. Nagyon bízunk benne, hogy a júliusi táborok már gond nélkül megtarthatóak lesznek.

Kérjük kísérjék figyelemmel a Népfőiskola Alapítvány honlapját – www.nepfolakitelek.hu – itt fogjuk jelezni az úszótáborral kapcsolatos információkat.

Köszönjük megértésüket és türelmüket!


Kövesse Lezsák Sándor tevékenységét facebook oldalán is!


Vissza


 

Állásajánlatok


Aktuális állásajánlatok

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2020. Június >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Támogatás


A XIX. Lakiteleki Filmszemle zsűri tagok tiszteletdíjának támogatása szakmai program megvalósítását a 2019. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink