Ma 2020 július 12. vasárnap, Izabella és Dalma napja van. Holnap Jenő napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Kiállítás nyílt a Népfőiskola Gálfalvi termében
E-mail Nyomtatás PDF

Az Ifjú Konzervatívok a Nemzetért egyesület szervezésében nyílt meg Mohácsi Anita: Monokróm blues elnevezésű kiállítása a Lakitelek Népfőiskola Gálfalvi termében pénteken.
A megnyitón részt vett Lezsák Sándor, a Népfőiskola Alapítvány kuratóriumának elnöke, valamint Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke is.

​Ez a harmadik kiállítása az egyesületnek, amit a Fiatal Tehetségek Program keretein belül szerveztek meg. A program célja, hogy határokon innen és túl élő magyar tehetségeknek biztosítsanak megjelenést. A programra fiatal képzőművészek jelentkezését várják.

Mohácsi Anita média designer, grafikus, kiadványszerkesztő festményeiből és digitális rajzokból álló kiállítását február végéig tekinthetik meg az érdeklődők.


Kövesse Lezsák Sándor tevékenységét facebook oldalán is!Vissza

 

Állásajánlatok


Aktuális állásajánlatok

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2020. Július >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Támogatás


A XIX. Lakiteleki Filmszemle zsűri tagok tiszteletdíjának támogatása szakmai program megvalósítását a 2019. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink