Ma 2020 július 4. szombat, Ulrik napja van. Holnap Emese és Sarolta napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Angol tábort rendeztek a lakiteleki Népfőiskolán
E-mail Nyomtatás PDF

Hatalmas érdeklődés mellett, százhúsz résztvevővel rendeztek angol tábort a lakiteleki Népfőiskolán az elmúlt napokban. A Nemzetközileg Magyarország Jövőjéért Alapítvány (NMJA) tizenöt éves múltra visszatekintő tábornak tizedik alkalommal adott otthont a népfőiskola.A résztvevők önkéntes anyanyelvi tanárok, valamint magyar segítők vezetésével merülhettek el az angol nyelv nehézségeiben és szépségeiben.

Az Egy szelet külföld Magyarországon címmel meghirdetett táborban kis létszámú csoportokban intenzív formában ugyan, de mégis vizsgadrukk és kötelezettségek nélkül tanulhatták az angol nyelvet a táborlakók. Ugyanakkor a nyelvi órák mellett, a beszédközpontú foglalkozásokon a mai kor emberét foglalkoztató témákat dolgoztak fel: mint például a család, barátság, kapcsolatok, sport vagy más országok kultúrája.

A játékos és vidám feladatok során lelki táplálékkal is megajándékozták a résztvevőket. Reggelente például a Szentírás olvasásával kezdték a napot és egy-egy bibliai üzenetet angolul és magyarul is elolvastak.


Petőfi Népe


Kövesse Lezsák Sándor tevékenységét facebook oldalán is!Vissza

 

Állásajánlatok


Aktuális állásajánlatok

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2020. Július >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Támogatás


A XIX. Lakiteleki Filmszemle zsűri tagok tiszteletdíjának támogatása szakmai program megvalósítását a 2019. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink