Ma 2019 október 20. vasárnap, Vendel és Irén napja van. Holnap Orsolya napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Századvég Gazdaságkutató munkatársa a Népfőiskolán
E-mail Nyomtatás PDF

Hancsics György, a Századvég Gazdaságkutató Digitális és Innovációs üzletágának vezetője előadást tartott a Lakiteleki Népfőiskolán. Szerinte a korábbi ipari forradalmak logikáján keresztül megfigyelhetjük és következtethetünk a digitalizáció által generált jövőbeni folyamatokra.
A ma ismert világ a következő évtizedekben jelentős mértékben átalakul. A digitalizáció óriási lehetőség a rendkívül kreatív magyar nemzetnek, a vállalatoknak és az egyének számára is. A digitalizáció egy kiugrási pont, egy gyorsítósáv, és a gyorsítás üzemanyaga az innováció.

A digitalizáció új pozicionálási lehetőség a stratégiában gondolkodó nemzetnek.

Századvég facebook


Kövesse Lezsák Sándor tevékenységét facebook oldalán is!Vissza

 

Állásajánlatok


Aktuális állásajánlatok

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2019. Október >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Támogatás


A XIX. Lakiteleki Filmszemle zsűri tagok tiszteletdíjának támogatása szakmai program megvalósítását a 2019. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink