Ma 2019 december 13. péntek, Luca és Otília napja van. Holnap Szilárda napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Első alkalommal találkoztak a Gyarmati Dezső Kollégium hallgatói
E-mail Nyomtatás PDF

2019. április 26-28. között tartották első összejövetelüket a Lakitelek Népfőiskola új kollégium képzése, a Gyarmati Dezső Kollégium hallgatói. A pénteki megnyitón Lezsák Sándor, a Népfőiskola Alapítvány kuratóriumának elnöke, valamint Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Balogh Csaba, a Külgazdasági és Külügyminisztérium közigazgatási államtitkára köszöntötte a kollégium tagjait.Szombaton délelőtt előadást tartott dr. Lénárt Ágota, a Testnevelési Egyetem Pszichológiai és Sportpszichológia Tanszékének tanszékvezető docense, aki a pszichológia és sportpszichológia alkalmazásáról a testnevelés és a sport különböző területein, valamint az ott szerzett tapasztalatokról beszélt a hallgatóságnak, kiemelten kezelve az utánpótlás nevelés területeit.

Virág Róbert, szintén a Testnevelési Egyetemtől az utánpótlás nevelésről, a pályázatokról és a TAO-támogatásokról osztotta meg gondolatait. A délután folyamán Szentpáli Gábor, a Budapesti Vasutas Sportkör ügyvezető elnöke a szervezet tevékenységét ismertette, majd őt Pallag György, a Kárpátia Sport Polgár Társulás képviselője követte, aki a felvidéki magyarság testneveléssel és sporttal kapcsolatos lehetőségeiről beszélt, kiemelten kezelve a Kárpátia Sport Polgár Társulás tevékenységét.

Molnár Arnold, a Nimród Footgolf Sportegyesület képviselője bemutatta a Lakitelek Népfőiskola footgolf pályáját, ismertette a játék menetét.

Vasárnap délelőtt Kű Lajos válogatott labdarúgó, az Aranycsapat Alapítvány elnöke ismertette az alapítvány tevékenységét, majd a Hittel, sporttal és kultúrával című kötet bemutatójára is sor került. Czene Attila olimpiai bajnok, a Magyar Szabadidősport Szövetség elnöke szintén ismertette a szövetség tevékenységét, majd bemutatta a Bács-Kiskun megye 27 településén tervezett munkájukat.


További fotóink ide kattintva megtekinthetők a képtárban


Kövesse Lezsák Sándor tevékenységét facebook oldalán is!Vissza

 

Állásajánlatok


Aktuális állásajánlatok

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2019. December >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Támogatás


A XIX. Lakiteleki Filmszemle zsűri tagok tiszteletdíjának támogatása szakmai program megvalósítását a 2019. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink