Ma 2020 augusztus 6. csütörtök, Berta és Bettina napja van. Holnap Ibolya napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Trianon vetélkedő döntője - eredmények és képek
E-mail Nyomtatás PDF

A Keresztény Élet Szerkesztősége, a Lakiteleki Népfőiskola Alapítvány és a Lakiteleki Eötvös Iskola idén huszonnegyedik alkalommal hirdetett általános iskolások és tizenötödik alkalommal középiskolások számára történelmi versenyt. Az eredményeket honlapunkon olvashatják.
Szeretnénk köszönetet mondani a játékosoknak, akik időt szántak arra, hogy múltunk 1945 után sokáig kibeszélhetetlen és kibeszéletlen szeletével alaposabban megismerkedjenek. Bízunk abban, hogy nem volt haszontalan időtöltés a készülés, a feladatok megoldásának közös munkája. Bizonyosak vagyunk abban, hogy a megfejtésekben olvasott személyes történetek, a kutatómunka olyan felismeréseket, olyan információkat jelentettek, amelyek gazdagították tudásukat, erősítették nemzettudatukat.

Köszönjük a pedagógusok, felnőtt segítők fáradozását, akik egyszerre lelkesítői és eligazítói voltak tanítványaiknak. Legyen sok örömük a további munkában, legyenek azok a lámpások közösségeikben, amelyekről Kölcseynél, Gárdonyinál olvashatunk!

Az általános iskolások vetélkedőjének eredménye megtekinthető ide kattintva!

Az általános iskolások vetélkedőjén készült fotók megtekinthetők ide kattintva!


A középiskolások vetélkedőjének eredménye megtekinthető ide kattintva!

A középiskolások vetélkedőjén készült fotók megtekinthetők ide kattintva!Kövesse Lezsák Sándor tevékenységét facebook oldalán is!Vissza

 

Állásajánlatok


Aktuális állásajánlatok

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2020. Augusztus >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Támogatás


A XIX. Lakiteleki Filmszemle zsűri tagok tiszteletdíjának támogatása szakmai program megvalósítását a 2019. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink