Ma 2019 március 22. péntek, Beáta, Izolda és Lea napja van. Holnap Emőke napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Elhunyt Ghéczy Iván, a Népfőiskola Alapítvány alapító kurátora
E-mail Nyomtatás PDF

A Lakitelek Alapítvány és a Népfőiskola Alapítvány alapító kurátora életének 89. évében földi zarándokútja és szíve lelke mélyéig harmóniában fonódott házassága Veronikával véget ért.
Iván halála veszteség nemcsak szűkebb családja, széles baráti köre, hanem nemzedéktársai számára is. Igazi nagy magyart és egy jó barátot veszítettünk el, akinek fontos szerepe volt a nyugati emigráció közösségi életében. Támogató figyelme, szeretete a nehéz időkben nekem is erőt adott. Hálásan emlékezem vissza a közös munkaévekre és köszönöm támogatását, bizalmát, mind azt, amit tudásban, munkában, szellemiségben tanulhattam Tőle. Küzdelmes életútja, erkölcsi tartása, helytállása ma is rendkívüli példázat minden tisztességes embernek. A gyászhírre éledő emlékképek fokozatosan, filmszerűen összeállnak, és arra köteleznek, hogy minden lehetőségünkkel meg kell őrizni emberségének és munkásságának emlékét.

Isten nyugosztaljon kedves Iván!

A gyászban osztozik a Népfőiskola valamennyi munkatársa, a kurátorok, Bakos István, Bíró Zoltán, Gálfalvi György, Kassai Lajos nevében

Lakitelek, 2019. március 5.                      


Lezsák Sándor és feleségeVissza

 

Állásajánlataink


Aktuális állásajánlataink

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2019. Március >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink