Ma 2019 szeptember 23. hétfő, Tekla és Líviusz napja van. Holnap Gellért és Mercédesz napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Simicskó István látogatást tett a Lakitelek Népfőiskolán
E-mail Nyomtatás PDF

Szeptember 7-én Lezsák Sándor országgyűlési képviselő vendége volt Simicskó István volt honvédelmi miniszter, a hazafias és honvédelmi nevelésért felelős kormánybiztos. A választókerület több települését érintő program első állomása a Lakitelek Népfőiskola volt, ahol bemutatásra kerültek az eddigi, valamint a folyamatban lévő fejlesztések is.Ezt követően Simicskó István egyeztetést folytatott Heinrich Gáborral, a lakiteleki Muraközy János Honvéd Hagyományőrző és Lövész Egylet parancsnokával. A csoport hagyományőrző tevékenysége mellett szó esett távlati elképzelésekről, támogatási lehetőségekről is.

A választókerületi út folytatásaként Kunszálláson a VI. HM Fest Military Fesztivál előkészületeiről egyeztettek, Kiskunmajsán a Tomori Pál Katolikus Gimnázium vezetőivel pedig kadétképzés beindításának lehetőségeiről folyt tárgyalás. Végül Kiskunfélegyházán, a XX. Libafesztivál megnyitóján díjakat adtak át a kiskunfélegyházi színjátszó- és rajzverseny résztvevőinek.


lakitelekma.hu

További fotóink ide kattintva megtekinthetők a képtárban


Kövesse Lezsák Sándor tevékenységét facebook oldalán is!Vissza

 

Állásajánlatok


Aktuális állásajánlatok

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2019. Szeptember >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Támogatás


A XIX. Lakiteleki Filmszemle zsűri tagok tiszteletdíjának támogatása szakmai program megvalósítását a 2019. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink