Ma 2019 szeptember 23. hétfő, Tekla és Líviusz napja van. Holnap Gellért és Mercédesz napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


A Népfőiskolán tartotta tanévnyitó értekezletét az Eötvös Iskola tanári kara
E-mail Nyomtatás PDF

Augusztus 31-én, pénteken 13 órakor a Lakitelek Népfőiskola Lakodalmas Házában gyűlt össze a lakiteleki Eötvös Iskola tanári kara. A nyárlőrinci és lakiteleki pedagógusokat, az iskola adminisztratív és technikai személyzetét és a szülői munkaközösség vezetőit Lezsák Sándor, Lakitelek országgyűlési képviselője köszöntötte.Lezsák Sándor prezentációs formában bemutatta a Népfőiskola már eddig megvalósult, illetve a most zajló és a közeljövő népfőiskolai fejlesztéseit, majd vendégül látta a tanári kart egy közös ebédre.

Később Lezsák Sándorné Sütő Gabriella és Molnárné Lezsák Anna körsétával bemutatta a tanári karnak az épülő lovarda és a borkatedrális épületeit.

Három órakor kezdődött a tanári kar hivatalos értekezlete, szintén a Lakodalmas Házban. Lezsák Sándor felajánlotta, hogy az Eötvös Iskola a következő esztendőben is a Népfőiskolán tartsa évnyitó értekezletét.

Minden jelenlévő ajándékcsomagot kapott, mely három könyvet, Lisztes János: Szikrapuszta régi népe; Terjéki Ferenc: Arcok – Emlékezések, a Lakiteleki Torna Egylet történetéről szóló kötete, valamint a lakiteleki Kösöntyű Néptánccsoport 25 éves történetéről megjelent könyvet tartalmazott.

Varga Zoltán


További fotóink ide kattintva megtekinthetők a képtárbanKövesse Lezsák Sándor tevékenységét facebook oldalán is!Vissza

 

Állásajánlatok


Aktuális állásajánlatok

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2019. Szeptember >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Támogatás


A XIX. Lakiteleki Filmszemle zsűri tagok tiszteletdíjának támogatása szakmai program megvalósítását a 2019. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink