Ma 2019 április 20. szombat, Tivadar napja van. Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Bűvésztábor a Népfőiskolán
E-mail Nyomtatás PDF

Második alkalommal rendezték meg a bűvésztábort a Lakitelek Népfőiskolán, ahol egy héten át tartalmas programokkal várták a táborozókat. A bűvészkedés mellett színjátszást és zsonglőrködést is tanulhattak a gyerekek – nyilatkozta lapunknak Bosnyák Dániel, a tábor szervezője, aki a zsonglőrködés alapjaival ismertette meg a táborozókat.A színjátszást Aracs Eszter és Szabados Zsolt irányította. Foglalkozásaikon olyan feladatok vártak a gyerekekre, melyek által fejlődött a személyiségük, beszédkészségük, bátrabbakká, nyíltabbakká váltak a színpadon.

A bűvésznövendékeket a lakiteleki születésű Molnár Gergely bűvész tanította, aki Mr. Jupiter néven járta be az egész világot, a legrangosabb bűvészrendezvényeken lépett fel és tartott szemináriumokat. Szakmai életútját számos díjjal ismerték el.

Bár a tábor ideje alatt senki sem vált profi művésszé, de nem is ez volt a szervezők célja, hanem az, hogy kedvet csináljanak, megszerettessék a gyerekekkel a bűvészkedést, a színjátszást és a zsonglőrködést. A táborba jövőre is várják az érdeklődőket július 15-19. között. Érdemes már most beírni a naptárba!


Petőfi NépeKövesse Lezsák Sándor tevékenységét facebook oldalán is!Vissza

 

Állásajánlataink


Aktuális állásajánlataink

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2019. Április >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink