Ma 2019 július 20. szombat, Illés napja van. Holnap Dániel és Daniella napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Zárókonferenciára készül az Alsó-Bodrogköz Értékfeltáró Kollégium
E-mail Nyomtatás PDF

Az Alsó-Bodrogköz Kollégium kutatói májusban tértek vissza a térség 22 településére: Alsóberecki, Bodroghalom, Cigánd, Dámóc, Felsőberecki, Györgytarló, Karcsa, Karos, Kenézlő, Kisrozvágy, Lácacséke, Nagyrozvágy, Pácin, Révleányvár, Ricse, Semjén, Tiszacsermely, Tiszakarád, Vajdácska, Viss, Zalkod, Zemplénagárd.A kutatócsapatok az első kutatóhéten megkérdezett közel ötszáz személyből százat látogattak meg mélyinterjúk készítése céljából. A második felmérés során számos értékes, ma is élő hagyományra bukkantak a kutatásban résztvevők.

A kutatóhét sikeresen zárult, jelenleg a könyv szerkesztési munkálatai zajlanak. A kutatási anyagból készülő kötet méltó helyet fog elfoglalni az eddig megjelent értékfeltáró sorozatban. A zárókonferencia és könyvbemutató idén szeptemberben kerül megrendezésre az Alsó-Bodrogközben.

Lakitelek, 2018. augusztus 01.

Hágen Ádám
technikai szervező

A kutatást támogatja:


Kövesse Lezsák Sándor tevékenységét facebook oldalán is!Vissza

 

Állásajánlatok


Aktuális állásajánlatok

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2019. Július >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink