Ma 2019 február 23. szombat, Alfréd napja van. Holnap Mátyás napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


A RETÖRKI megjelent kötetei és munkatársainak publikációi 2013-2018
E-mail Nyomtatás PDF

A Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum legfontosabb feladatai között tartja számon a dokumentumok feldolgozását, elemzését és nyilvánossá tételét. Ehhez az okokat feltáró, a miértekre választ kereső tudományos kutatómunka kell.Természetesen a rendszerváltás sem önmagában értelmezhető és értékelhető események sora, hanem a nagyobb történelmi folyamatba illeszkedik.

Az alábbiakban az Intézet alakulásától eltelt öt esztendő publikációiból, kutatói munkásságáról közlünk összefoglalót. A kiadásra került 33 kötet mellett számos egyéb tudományos munka elkészítéséhez nyújtottunk szakmai iránymutatást, segítséget. Munkatársaink széles körben megjelent írásai gazdagították a magyarországi rendszerváltás történetének teljesebb megismertetését. Számvetésünk öt esztendő termését fogja össze.


Kövesse Lezsák Sándor tevékenységét facebook oldalán is!Vissza

 

Állásajánlataink


Aktuális állásajánlataink

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2019. Február >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021
25262728   

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink