Ma 2019 február 24. vasárnap, Mátyás napja van. Holnap Géza napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Örökbefogadók Találkozója
E-mail Nyomtatás PDF

Több mint két évtizede nyújt helyet a lakiteleki Népfőiskola az Örökbefogadók Találkozójának. A 2018. április 29. és május 1. között megrendezett három napos rendezvény célja, hogy találkozzanak, gondolatokat cseréljenek és megosszák élményeiket egymással azok a szülők, akiknek a családalapítás egyetlen járható útja az örökbefogadás.Varnyú Ildikó, az Együtt az Életért Egyesület és a rendezvény szakmai vezetője színes programokkal, szakmai tapasztalatokkal erősítette a résztvevőkben mindazt az egészséges családösszetartó erőt, amelyek működése biztosítja a család jó létét.

Nagy István mentor tanár előadása során nehéz élethelyzeteket ismerhettek meg a szülők, majd közösen beszélgettek az elhangzottakról és saját tapasztalataikról.

A gyermekek eközben a meseszínház aktív szereplői voltak.  Játszottak, arcot festettek, lovas kocsikáztak.  Gyermekkacagástól zsongott a tavaszi napsütésben fürdőző Népfőiskola.

A találkozó a Szent István kápolna oltalmában az édesanyák köszöntésével, és a Babaharang háromszori megkondításával tette emlékezetessé az Örökbefogadók Találkozóját. Harang szólt a meg nem születhetett-, a megszületett-, és a születendő gyermekekért.

Végezetül Bagi Ferenc lakiteleki plébános áldása zárta a rendezvényt.

Kis Márta

További fotóink ide kattintva megtekinthetők a képtárban

Kövesse Lezsák Sándor tevékenységét facebook oldalán is!Vissza

 

Állásajánlataink


Aktuális állásajánlataink

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2019. Február >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021
25262728   

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink