Ma 2019 február 23. szombat, Alfréd napja van. Holnap Mátyás napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Ülésezett a Népfőiskola Alapítvány kuratóriuma
E-mail Nyomtatás PDF

Február 5-én délelőtt a Mindszenty teremben tartotta ülését a Népfőiskola Alapítvány kuratóriuma. A kuratórium tagjai: Lezsák Sándor kuratóriumi elnök, Bakos István művelődéskutató, Bíró Zoltán, a Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum főigazgatója, Gálfalvy György költő és Kassai Lajos lovasíjász.Az ülésen a Népfőiskola a 2018-as programjait, valamint a hamarosan induló beruházás ütemezését tekintették át.

A kuratóriumi ülésen képviseltette magát az alapítvány felügyelő bizottsága is. Tagjai: Olajos István, Juhász Pintér Pál és Nagyváradi Róbert.


Vissza

 

Állásajánlataink


Aktuális állásajánlataink

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2019. Február >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021
25262728   

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink