Ma 2019 május 22. szerda, Júlia és Rita napja van. Holnap Dezső napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Évnyitó értekezletet tartottak a Népfőiskola munkatársainak
E-mail Nyomtatás PDF

Január 8-án délután a Népfőiskola Kölcsey Házában évnyitó értekezleten vettek részt a Lakiteleki Népfőiskola munkatársai. Lezsák Sándor kuratóriumi elnök köszöntő szavai után vendégek előadásait hallgatták a munkatársak olyan témakörökben, melyek mind érintették eddig is, illetve követően is fogják a Népfőiskolát.Elsőként Kárpáti Árpád, a Nemzeti Művelődési Intézet főigazgatója ismertette az NMI 2017. évi tevékenységét, a Népfőiskolával való kapcsolódásokat, a 2018. év terveit, valamint a Lakiteleken megvalósuló országos központjuk, székházuk előkészítő munkálatait.

Dr. Horváth Zsolt, a Hungarikum Bizottság értéktár koordinátora a helyi értékek feltárásával kapcsolatban tartott előadást. A Népfőiskola imázsfilmje is már az új marketing koncepció alapján készült, melynek kialakításáról szintén előadást hallgattak a munkatársak.

Lezsák Sándorné, a Népfőiskola igazgatója vázolta a 2018. év legfontosabb feladatait, a kiemelt kormányzati beruházás hatásait, illetve a színvonalas munka követelményeit.

Varga Zoltán

További fotóink ide kattintva megtekinthetők a képtárban


Vissza

 

Állásajánlataink


Aktuális állásajánlataink

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2019. Május >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink