Ma 2019 december 13. péntek, Luca és Otília napja van. Holnap Szilárda napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Nagycsaládosok nyári tábora a Népfőiskolán
E-mail Nyomtatás PDF

A Népfőiskola hagyományosan évről évre megrendezi a Nagycsaládosok táborát abból a célból, hogy a családok együtt tölthessenek néhány napot, kikapcsolódhassanak és egymás élethelyzetéből tanulva épülhessenek. Idén 15 család, vagyis 69 személy érkezett az ország minden részéből a Népfőiskolán megrendezett táborba.A hét folyamán érdekes programokkal várták a szülőket és gyermekeiket egyaránt. A felnőttek Nagy Gáborné vezetésével Társastánc-tanításon vehettek részt, eközben a gyerekeknek kézműves foglalkozást tartottak. A tábor programja úgy van szervezve, hogy a szülők a gyerekükre rálátva, de mégis külön, egymással is tudjanak foglalkozni – mondta Kis Márta, a Népfőiskola munkatársa, a tábor szervezője, majd hozzátette, hogy itt a gyerekek és a szülők is kapcsolatokat tudnak építeni, barátságokat tudnak kötni új emberekkel.

A tábor ideje alatt a résztvevők többek között megismerkedtek a Népfőiskola feladatkörével, filmvetítések által beletekinthettek a Kárpát-medencei Értékfeltáró Kollégiumok értékmentő munkájába, részt vehettek Szabados Zoltán bábszínész bábelőadásán valamint szabadidejükben a népfőiskola uszodájában pihentek.

Ezen túlmenően a családok Lakiteleket és környékét is jobban megismerhették.

Lizik-Varga Katalin
Fotó: Kis Márta


Vissza

 

Állásajánlatok


Aktuális állásajánlatok

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2019. December >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Támogatás


A XIX. Lakiteleki Filmszemle zsűri tagok tiszteletdíjának támogatása szakmai program megvalósítását a 2019. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink