Ma 2019 szeptember 23. hétfő, Tekla és Líviusz napja van. Holnap Gellért és Mercédesz napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Ágasegyháziak nyerték a Fenyvesi kupát
E-mail Nyomtatás PDF

Kisiskolák Fenyvesi Máté labdarúgó tornáját rendezte meg a lakiteleki Népfőiskola. Az időjárás nem volt kedvező, hideg volt és esett az eső szerdán délután és csütörtökön délelőtt is. Ennek ellenére a diákok így is remek játékot mutattak be.

Alsó tagozatosoknál első helyen végzett Ágasegyháza, második lett Bócsa, harmadik Bácskertes csapata.

Gólkirály Farkas Béla (Ágasegyháza), legjobb játékos Lukács Zénó (Bócsa), legjobb kapus pedig Bodonyi Eduárd (Bácskertes).

A felső tagozatosoknál is ágasegyháziak lettek a legjobbak, a második helyen Bácskertes, a harmadikon Bócsa csapata végzett.

Gólkirály Dóka Dávid (Ágasegyháza), legjobb játékos Vincze Márton (Bócsa), legjobb kapus Saszinárevity Edvard (Bácskertes).

(Nagyításhoz kattintson a képre!)

A rossz időjárás miatta az eredményhirdetést a Vendégház aulájában tartották meg, ahol a helyezettek átvették a kupákat és mindenki kapott érmet, könyvet és csokoládét is.

További fotók ide kattintva megtekinthetők a képtárban


Vissza

 

Állásajánlatok


Aktuális állásajánlatok

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2019. Szeptember >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Támogatás


A XIX. Lakiteleki Filmszemle zsűri tagok tiszteletdíjának támogatása szakmai program megvalósítását a 2019. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink