Állásajánlataink
Vagyongazdálkodási referens munkatársat keres az NMI PDF Nyomtatás E-mail

A Nemzeti Művelődési Intézet munkatársat keres vagyongazdálkodási referens munkakörbe. A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek, valamint további információk is olvashatók a felhívásban. Az NMI Művelődési Intézet Közhasznú Kft. a Népfőiskola Alapítvány intézményrendszeréhez tartozó, jogilag önálló intézmény.

Tovább
 
Kertész munkatársat keresünk PDF Nyomtatás E-mail

A Lakitelek Népfőiskola Alapítvány munkatársat keres kertész munkakörbe. A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek, valamint további információk is olvashatók a felhívásban.

Tovább
 
Lovász munkatársat keresünk PDF Nyomtatás E-mail

A Lakitelek Népfőiskola Alapítvány munkatársat keres lovász munkakörbe. A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek, valamint további információk is olvashatók a felhívásban.

Tovább
 
Virágkertész munkatársat keresünk PDF Nyomtatás E-mail

A Lakitelek Népfőiskola Alapítvány munkatársat keres virágkertész munkakörbe. A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek, valamint további információk is olvashatók a felhívásban.

Tovább
 
TB- és bérügyintéző munkatársat keres az NMI PDF Nyomtatás E-mail

A Nemzeti Művelődési Intézet munkatársat keres TB- és bérügyintéző munkakörbe. A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek, valamint további információk is olvashatók a felhívásban. Az NMI Művelődési Intézet Közhasznú Kft. a Népfőiskola Alapítvány intézményrendszeréhez tartozó, jogilag önálló intézmény.

Tovább
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2