Műfordító és országismereti táborok
Véget ért a Németh László műfordító tábor PDF Nyomtatás E-mail

2016. szeptember 3-án került sor a Németh László műfordító táborhét hivatalos lezárására, melyen a műhelyvezetők szakmai beszámolókat tartottak és összegezték a heti munkát.

Tovább
 
Műfordító és országismereti táborok lesznek a Lakiteleki Népfőiskolán PDF Nyomtatás E-mail

A Lakiteleki Népfőiskola és a Kelet- és Közép-Európai Kutatásért és Képzésért Alapítvány idén első alkalommal Németh László műfordítói tábort szervez cseh, horvát, lengyel, német, román, szerb, szlovák, és ukrán nyelvből. Ezen táborokba közel 80 fő jelentkezését várják.

Tovább
 
Németh László műfordítói tábor - felhívás PDF Nyomtatás E-mail

A Lakiteleki Népfőiskola és a Kelet- és Közép-Európai Kutatásért és Képzésért Alapítvány pályázatot hirdet 35 év alatti fiataloknak a Németh László műfordítói táborban való részvételre.

Részletekért kattintson a Tovább gombra!

Tovább

 
Országismereti és műfordítói táborok a Népfőiskolán - felhívás PDF Nyomtatás E-mail

A Lakiteleki Népfőiskola, a Tolsztoj Társaság és a Kelet- és Közép-Európai Kutatásért és Képzésért Alapítvány pályázatot hirdet különböző műfordítói és országismereti táborokban való részvételre.

Tovább
 
Műfordítói és országismereti táborok a Lakiteleki Népfőiskolán PDF Nyomtatás E-mail

A Lakiteleki Népfőiskola és a Kelet- és Közép-Európai Kutatásért és Képzésért Alapítvány augusztus 9–16. között műfordítói, illetve országismereti táborokat szervezett. A II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola is meghívást kapott, ahonnan öt, az ukrán–magyar műfordítás mestersége iránt érdeklődő diák vett részt Bárány Béla és Erzsébet kíséretében.

Tovább
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 Következő > Utolsó >>

11. oldal / 14